ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

 ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΩΝ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
-----------------------------------------------------------------------------------------


Οταν αγγιξουμε ενα αντικειμενο με τα χερια μας , εκτος των δακτυλικων αποτυπωματων, μενει κ η ακτινοβολια που εκπεμπουν αυτα.
Η ακτινοβολια αυτη ειναι κυματα βιοενεργειας, ηλεκτρισμου, προσωπικοτητος, κυματισμοι της ψυχης του ατομου οπως πονος ,χαρα κ αλλες σκεψεις ειτε θετικες ειτε αρνητικες. Ολες αυτες οι ακτινοβολιες διοχετευονται στο αντικειμενο , εγγραφονται κ σφραγιζονται απο το χρονο, παραμενοντας για παντα 'εστω κ αν αυτο φθαρει 'η μεινει ελαχιστο σε παχος
Τα διαφορα αντικειμενα εμποτιζονται απο τα κυματα αυτα απο οσα ατομα κ να τα αγγιξουν, καθως το καθενα απο αυτα τα ατομα αφηνει το δικο του 'στιγμα' πανω του, χωρις να αλλοιωνει τις προηγουμενες εγγραφες.

Ετσι οταν  καποιο   ευαισθητο ατομο- ψυχομετρης  πιασει στα χερια του το αντικειμενο (πχ ενα ρολοι, ενα δακτυλιδι) που ανηκει σε δυο διαφορετικα ατομα κατα περιοδους, θα περιγραψει την προσωπικοτητα του πρωτου κ του δευτερου κ γενικα την ιστορια κ των δυο ατομων. Κ τουτο διοτι η ακτινοβολια του καθε ατομου αποτελει την προσωπικοτητα του καθενος μας.
Ποτε δυο ατομα δεν εχουν την ιδια προσωπικοτητα. Καθε εμποτισμος του αντικειμενου με την ακτινοβολια του ατομου σφραγιζεται με το χρονο κ δεν επιδεχεται καμια αλλαγη. Ειναι αμεταβλητος κ παντοτεινος.

 ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Κ ΧΩΡΟ
---------------------------------------------------

Ολα τα γεγονοτα που συμβαινουν γυρω μας καταγραφονται με ομοιο τροπο  μεσα στο χρονο κ το χωρο του συμπαντος.
Εστω οτι ειμαστε 3 ατομα κ βαζουμε μια βομβα να εκραγει σε ορισμενη ωρα κ τοπο.Ενας καθεται κοντα στον τοπο του συμβαντος, ο δευτερος 10χλμ μακρια κ ο τριτος 20χλμ μακρια.
Στις 8.00 (πχ) η βομβα σκαει. Εγω που ειμαι κοντα κοιταζω το ρολοι μου κ βλεπω οτι η ωρα ειναι 8.00. Εκεινος που ειναι 10 χλμ μακρια μολις ακουσει την εκρηξη κοιταζει το ρολοι του κ ειναι 8.03¨. Εκεινος που ειναι πιο μακρια το ρολοι του τη στιγμη της εκρηξης δειχνει 8.1΄. (σημειωτεον οτι ολα τα ρολογια ειναι συγχρονισμενα). Η διαφορα που δειχνουν τα ρολογια τη στιγμη της εκρηξης φανερωνει το ταξιδι του ηχου-κραδασμου.
Η εκρηξη παρηγαγε φως-λαμψη, δηλαδη εικονα, επεισης ισως κ καποιος θανατος που κ αυτο ειναι εικονα.Κ ολα αυτα ταξιδευουν με το χρονο μεσα στο χωρο.
Αυτη την εγγραφη γεγονοτος που εγινε στο παρελθον με την ταχυτητα των εικονων του φωτος μπορουμε να την προλαβουμε με την ταχυτητα του πνευματος, εχοντας την δυνατοτητα να γυρισουμε στο χρονο πισω  κ να δουμε σκηνες απο καποιο γεγονος του παρελθοντος.
Τις εικονες αυτες μπορουμε να τις δουμε χωρις να τρεξουμε να προλαβουμε το χρονο με την μαγνητοσκοπηση τους. Ευρισκομενοι στον τοπο γενεσης τους με τον ερχομο του χρονου εγγραφης του γεγονοτος, βλεπουμε τις εικονες οπως εγιναν στο συγκεκριμενο τοπο.Αυτο γινεται γιατι ο χρονος με τις μαγνητοσκοπησεις του στις διαστασεις του , λογω της κυκλικης περιφορας γυρω απο τη γη επανερχεται απο τον τοπο γεννησης τους.


ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΩΝ Κ ΗΧΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΕΝΕΣΗΣ ΤΟΥΣ
----------------------------------------------------------------

Καθε κραυγη πονου, βοηθειας , οργης , θανατου, καταγραφεται στον χωρο κ σ'ο,τι υπαρχει γυρω απο αυτον κ μαλιστα οι κυματισμοι του ηχου των σπαρακτικων φωνων του θυματος εχουν καταγραφει με μεγαλη συνοχη.
Σε οσα ατομα εχουν ικανοτητα ραδιαισθητικου ψυχομετρου κ διαισθησης σε εικονες ειναι πολυ ευδιακριτα αυτα τα γεγονοτα.
Αν σκαψουμε το χωμα κ το διασκορπισουμε ή κ αντικαταστησουμε το υλικο του χωρου  χανεται η μεγαλη συνοχη του ηχου που κατεγραψε ο χρονος κ η συλληψη αυτων ειναι πολυ ασθενικη.(Αυτο εχει τεραστια σημασια κ ειναι μια αποδειξη για ποιους λογους γινονται μεγαλες 'αλλαγες' σε καποια πολυ σημαντικα για την ιστορια ενος τοπου κ ενος λαου σημεια, πχ αλλαγη του υλικου στον ιερο βραχο της ακροπολεως των Αθηνων...)
Παραυτα το γεγονος ομως που ταξιδευει με το χρονο παραμενει αναλλοιωτο (μια ιστορικη μαχη πχ). Την αορατη αυτη ακτινοβολια  μονον τα πολυ ευαισθητα ατομα συλλαμβανουν κ βλεπουν εφ οσον βεβαια τμημα του εγκεφαλου που βρισκεται σε αδρανει αρχισει να λειτουργει.
Μεσα σαυτην ειναι γραμμενη η ιστορια του ατομου ή των ατομωβ κ καθε γεγονοτος του χωρου σε διαφορετικες χρονικες περιοδους.
Δηλαδη μεσα σ' ενα αντικειμενο - κειμηλιο πχ που παραδιδεται απο παππου σε εγγονο, κρυβεται γραμμενη η ιστορια ολων των ατομων που το φορεσαν.
Το ιδιο κ σε ενα σπιτι που περνα απο γενια σε γενια που κλεινει μεσα του την ιστορια του καθενος ατομου που εζησε μεσα σ' αυτο

Μας μιλουν δηλαδη κ οι πετρες? Ναι κ αυτες μας μιλουν. Καθε σπιθαμη γης, καθε κοκκος αμμου, καθε σταγονα νερου. Ο χρονος καταγραφει τα παντα στο χωρο κ εν συνεχεια ταξιδευοντας μεσα στο χωρο θα φερει μαζι του την εγγραφη των ηχων κ των εικονων. Ακομη κ τα δεντρα ως ζωντανοι οργανισμοι  καταγραφουν κ αυτα τα οσα συμβαινουν γυρω κ χαιρονται , συμπασχουν συμπονουν με τον ανθρωπο που ζει κοντα του, προσφεροντας την βοθεια τους με τον τροπο τους χωρις εμεις να το συνειδητοποιουμε.

Ο χρονος τρεχει, τρεχει και γραφει, γραφει συνεχως σαν σε μια μαγνητοταινια σφραγιζοντας τα οσα συμβαινουν στο χωρο. Κ ο τοπος - χωρος  θυμαται...
Η εκρηξη μιας βομβας σε καποιο τοπο δημιουργησε αναστατωση στους αρμονικους του κραδασμους  που εμποτισαν  το χωμα , τις πετρες κ ο,τι υπαρχει τριγυρω αφου προκαλεσε ανασκαφη της επιφανειας του χωματος, εκτιναξη λιθων κ χωματων, κοψιμο δεντρων , τραυματισμους κ ισως θανατους, ισχυρο κροτο κ λαμψη, Κ ο χρονος κατεγραψε τα παντα. Κ ο,τι εγραψε ειναι αναλλοιωτο κ αφθαρτο σαν μια ταινια.
Κ οταν ο χρονος  κ η εγγραφη του ελθουν ξανα στο σημειο που εγινε μια εκρηξη, μια μαχη η ταινια ξετυλιγεται κ βλεπεις ξανα τις εικονες κ ακους ξανα τους ιδιους ηχους, τις ιδιες κραυγες κ βογγητα των πληγωμενων τους κροτους, τις κλαγγες των οπλων.
Ποτε γινεται αυτο? Οταν βρεθουμε στο χωρο την ιδια ωρα κ ημεροχρονολογια του αρχικου συμβαντος, δηλαδη τον ακριβη χρονο τελεσης του γεγονοτος κ αυτο λογω της κυκλικης κινησης που ακολουθει ο χρονος στο χωρο την ιδια ημεροχρονολογια .Τοτε εικονες κ ηχος ενισχυονται με την εγγραφη που φερνει ο χρονος κ η συνοχη αυξανει κ ειναι ολα πιο  καθαρα κ ζωηρα.

Ομως ολα αυτα τα γεγονοτα, δηλαδη οι εικονες κ οι ηχοι , δυστυχως εξασθενουν στον χωρο. Πρωτα ο ηχος που κατεγραφηκε στο χωμα κ σε πετρες δηλαδη σε ενα ορισμενο χαμηλο βαθος. ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΩΜΑ Κ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ  
(Ολοι θυμομαστε οτι στους Ολυμπιακους αγωνες που διεξηχθησαν στην πατριδα μας το 2004 οτι τα ....εργα για το κωπηλατοδρομιο εγιναν στην ευρυτερη περιοχη του Μαραθωνα εκει που εγινε η γνωστη μαχη ....λες κ δεν υπηρχε αλλο μερος )
Οι εικονες ομως ειναι πιο ισχυρες λογω του βαθους της εγγραφης τους. Οταν εξασθενησουν κ αυτες στο χωρο γιονται αντιληπτες μονο απο πολυ ευαισθητα ατομα - ψυχομετρες

Ο,τι εγγραφεται στην υλη, στην μνημη των ανθρωπων ,των ζωων , των φυτων εγγραφεται απο το χρονο στον χωρο. Χωρις χωρο, χωρις χρονο δεν γινεται εγγραφη.κ τα δυο ειναι ταυτοσημα κ συνυπαρχουν.
Μια μαγνητοταινια οπου εμεις γραψαμε ενα τραγουδι ή ομιλια την ξανακουμε  με το καταλληλο εργαλειο. μια φωτογραφια κ αυτη με το καταλληλο εργαλειο αναμεταδοσης
Ομως για τη μαγνητοταινια που εχουν καταγραφει ολα τα γεγονοτα του χωροχρονου  η καταλληλοτερη συσκευη αναμεταδοσης ειμαστε  ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ  ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ....






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου